Цікаві факти про воду

interesnye fakty o vode 1Всім нам відомі численні цікаві факти про воду. По-перше, вода - один з найважливіших, після кисню, компонентів споживаних людиною. Саме вода є головним елементом в організмі людини. Про це свідчать факти: в середньому 60% маси тіла дорослої людини становить вода. Мозок складається з 73% води, наші легені - з 83%, а шкіра - з 64%. Також вода міститься і в кістках, приблизно 31%.

Без води людина може прожити не більш трьох днів, а ось без їжі, майже 3 місяці. Так, що найважливішою умовою здорового способу життя є достатнє наповнення організму водою. Вода доставляє поживні речовини в клітини нашого організму, тим самим бере участь в хімічних реакціях: виводить шлаки, токсини і надлишки солей, сприяє зниженню кров'яного тиску.

Ще один цікавий факт, який підтверджує важливість води - достатнє споживання води, запобігає утворенню каменів у нирках. Крім того вода регулює температуру нашого тіла і забезпечує пружність і еластичність шкіри. Сприяючи процесу обміну речовин, ця унікальна прозора рідина запобігає жировому накопиченню і, тим самим, сприятливо впливає на зниження ваги. Оптимальний вміст води - необхідна умова існування живого організму!

Також треба пам'ятати і те, що надмірне споживання води призводить до перевантаження серцево-судинної системи, викликає надмірне потовиділення, що в свою чергу, супроводжується втратою солей і ослабленням організму.

Про питну воду

interesnye fakty o vode 2Фахівцями усього світу рекомендована саме природна вода, народжена в надрах землі, яка пройшла природну фільтрацію крізь шари ґрунтів. Така вода ідеально підходить для нормального функціонування організму за рахунок оптимального вмісту в ній необхідної кількості мінералів і мікроелементів.

Безумовно, важливо стежити і за якістю споживаної води. В першу чергу потрібно звертати увагу на природне походження води, місце видобутку і розливу, мінеральний склад і інші важливі параметри, віддаючи перевагу надійним виробникам, якість продукції яких, контролюється на всіх етапах виробництва.

Пробиваючись на поверхню, природна питна вода проходить через шари піску і гравію, що забезпечує їй природну фільтрацію. Таке очищення зберігає всі цілющі властивості, а також структуру і хімічний склад води, тому природну воду можна пити, без додаткових очищень.

Вживання природної питної води - це не тільки запорука здоров'я, а також і економія на додаткових системах фільтрації. Користь природної питної води залежить від складу мікроелементів, кількість яких закладено самою природою. Тому, склад природної води не змінюється ні за яких умов, щоб вода надходила до нас у своєму первозданному вигляді. Ще природну питну воду називають «живою водою», оскільки вона збагачена киснем. Питну воду можна вживати відразу, без кип'ятіння, так як ця вода повністю зберігає свої властивості і оптимальний хімічний склад, благотворно впливає на організм.

Вода супроводжує нас протягом цілого дня і тому її присутність є звичним, природним і незамінним фактором нашого існування.

Скористайтеся сторінками контакти та зворотній зв`язок.